Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

KILL BILL !


"ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ,ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!"




Το διαβάζεις και ψάχνεις να δεις σε ποιόν απευθυνόταν ο κόσμος λέγοντας τα συγκεκριμένα λόγια.
Να απευθυνόταν στην διοίκηση? Μπορεί, γιατί όχι
Να απευθυνόταν σε κανέναν από τους μισθοφόρους παίχτες? Πιθανό και αυτό το σενάριο.
Να απευθυνόταν στον μπινέ και στους βοηθούς του? Λογικό ακούγεται. Τέτοια και πολύ χειρότερα αρμόζουν στον βάτραχο και το σκυλολόι του.

Το ψάχνεις λοιπόν λίγο περισσότερο για να βγάλεις άκρη τι συνέβει τελικά και διαπιστώνεις ότι τα λόγια ανήκουν σε έναν υπάλληλο της ΠΑΕ και στρέφονται στον κόσμο της ομάδας!
Αυτά μπορούν να συμβούν μόνο στον ‘μαγικό’ κόσμο της ΑΕΚ. Ο χοντροκαϊλας μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στην ομάδα βρήκε επιτέλους τον ρόλο του. Θα εκδίδει πιστοποιητικά ΑΕΚοφροσύνης και θα ρίχνει πόρτα σε όσους κρίνει ο ίδιος ότι δεν πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα!
Ο μισθοφόρος λοιπόν ξαναχτυπά. Ας θυμηθούμε λίγο την πορεία του από την στιγμή που γύρισε στην ΑΕΚ για να αναλάβει την τωρινή του θέση. Ο «Βασιλομπίλαρος» προσλήφθηκε από την ΠΑΕ για να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Μανωλάς. Θεωρητικά οι αρμοδιότητες του ήταν να παίξει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε παίχτες–τεχνική ηγεσία, παίχτες-διοίκηση και τεχνική ηγεσία-διοίκηση! Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, τι από όλα αυτά έκανε? Οι παίχτες σκοτωμένοι με τον βάτραχο και να γκρινιάζουν που είναι απλήρωτοι, ο μπινές να γκρινίαζει για την διοίκηση και η διοίκηση να τα βλέπει όλα αισιόδοξα!

Τις 2,3 φορές που έτυχε να τον συναντήσω τον υπάλληλο τον άκουσα να κατηγορεί τους παίχτες ως αδιάφορους και μισθοφόρους που δεν αντιλαμβάνονται το βάρος της φανέλας που φορούν. Μας παρακάλαγε να τους βρίσουμε-κυνηγήσουμε-πιέσουμε ώστε να πάρουν τα χαμπάρια τους.Ζήταγε δηλαδή να κάνουμε την δουλεία για την οποία είχε προσλήφθει ο ίδιος. Από την άλλη κατηγορούσε την διοίκηση για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα. Οι άσχετοι με ποδόσφαιρο χαρτογιακάδες που δεν πλήρωναν κιόλας(οι συγκεκριμένοι άσχετοι βέβαια ήταν εργοδότες του ίδιου)!Τον προκαλέσαμε να παραιτηθεί αφού είναι έτσι τα πράγματα και να βγει να τα πεί δημόσια και όχι στα 100-150 άτομα που ήμασταν παρόντες αλλά μάλλον δεν θα μας άκουσε γιατί απάντηση δεν πήραμε ποτέ!!!Βλέπεις είναι και δύσκολες οι εποχές. Ανεργία φτώχεια κλπ κλπ. Όταν δε αποδοκιμάζαμε τον μπινέ έμπαινε ασπίδα χρησιμοποιώντας ορολογία Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλου «χωρίς αυτόν θα είχαμε διαλυθεί» «αυτός κρατά την ομάδα» και άλλα τέτοια όμορφα. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι πολλοί ψάρωναν και έκοβαν την αποδοκιμασία.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Όλη την χρονιά ακολουθώντας τακτικές Νικολαϊδη, επισκέφτηκε όλα τα club της Ελλάδας σε ένα ατελείωτο tour κάνοντας την προπαγάνδα του για βάτραχο αλλά και για τον θείο από το Σικάγο τον σφουγγαράκη. Και πες άντε με τον βάτραχο έχει αγάπη. Με τον Bob??????? Αποκορύφωμα όλων ήταν μία ατάκα που πέταξε σε εκδήλωση ενός club. Δείχνοντας κάποια αδέρφια μας αναρωτήθηκε αν είναι πραγματικά ΑΕΚτζήδες και τα κατηγόρησε ότι θέλουν το κακό της ΑΕΚ. Και όλα αυτά γιατί γνώριζε τις απόψεις των παιδιών για το σέρβικο σκυλί.

Και κάπως έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο.Να επισκέπτεται η ομάδα την Αυστραλία και να δίνεται η ευκαιρία σε κάποια παιδία να δουν την ΑΕΚ από κοντά. Αυτά τα παιδία λοιπόν είχαν την δύναμη, παρ όλη την δίψα τους να δουν τον δικέφαλο, να μην ξεχάσουν να κάνουν το χρέος τους. Δηλαδή να κάνουν αυτό που οι ντόπιοι έχουν αμελήσει, να θυμίσουν στον βάτραχο ότι ήταν,είναι και θα είναι πάντα ανεπιθύμητος.
Το αρχίδι λοιπόν, το σκουλίκι πληγώθηκε που στεναχώρησαν τον εργοδότη του! Παρεξηγήθηκε και έκρινε σωστό να τους προτρέψει να φύγουν. Αύτα τα παιδία φταίνε για ότι κακό συμβαίνει και για αυτό ο αργόμισθος προσπάθησε να προστατέψει το ομάδα από αυτούς.
Δεν φταίει όμως ο χοντροκαιλας. Φταίμε εμείς και οι αποθεώσεις σε κάθε τυχάρπαστο. Προχθές βάτραχος, ρουφιάνος χθες ο δημητριάδης αύριο σκόκο μπλάνκο ή κάποιος άλλος.
Τεσπα Βασιλομπίλαρε έπεσες στον βούρκο και είσαι πλέον ένα με τα σκατά.Μπήκες δυστυχώς και εσύ στην λίστα και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Άντε να έρθει η άγια ώρα να πάρεις πούλο και εσύ και το αφεντικό σου ο βάτραχος.

ΥΓ1: Πέρσυ την έβγαλες καθαρή. Φέτος αλητη θα ακουσείς αυτά που σου αρμόζουν. Τα Βασιλομπίραρος τελείωσαν και για τους άλλους πλέον.

ΥΓ2:Να συμπληρωσουμε,οτι περυσι σε ξενοδοχειο της Τριπολης πριν τον αγωνα με τον Αστερα,καποιοι αλληλκερνοντουσαν ποτα...Απο τη μια ο χοντρομπιλαρος,και απο την αλλη οι αντιγραφεις της Ναντια Κομανεντσι,υβριστες της οικογενειας και νυν υπερμαχοι του προδοτη προπονητη.