Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΙΤΕΣ.....

Μια κουβεντα που ίσχυε,με την οποια μεγαλωσαν γενιες και γενιες οπαδων μας,και ειδικα τα χρονια της δεκαετιας του 90,που η ΑΕΚ σαρωνε.Τα χρονια ομως περασαν και μετα την προδοτικη φυγη του αχαριστου ψευτοελληνα(ετσι τον χαρακτηρζε τοτε η γνωστη φυλλαδα) τα πραγματα στην εξεδρα της ΑΕΚ αλλαξαν αρδην.

Ποιος μπορει να ξεχασει το πουτανας γιοι στην σκεπαστη,που ειχαν το θρασος να φωναξουν οι υποστηρικτες του μεγαλυτερου βιαστη στην ιστορια της ΑΕΚ,οταν η σκεπαστη εξεδρα αποδοκιμαζε τον βατραχο και την φρουρα του.Μπορουμε να εξιστορησουμε απειρα τετοια παραδειγματα,δεν ειναι αυτο ομως το θεμα μας.Θα πρεπει να αναρωτηθουμε όμως,για ποιον λογο εννοιες οπως ΜΝΗΜΗ ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ,ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ,απουσιαζουν απο μεγαλο κομματι της εξεδρας μας.

Για τους ανοργανωτους οπαδους δεν ειναι και πολυ δυσκολο να εντοπισουμε τους λογους. Πρωτα απο ολα,η ενορχηστρομενη προσπαθεια στηριξης του γνωστου αμφιβιου απο γνωστους δημοσιογραφικους κυκλους,αποδιδει καρπους.Γνωστοι και μη εξερεταιοι δημοσιογραφοι του ρεπορταζ της ΑΕΚ,εχουν γινει το δεκανικι στηριξης του προδοτη με ανταλλαγμα,μερικες "αποκλειστικες" ειδησεις για την μεταγραφη καποιου αμπαλου-συνηθως- σερβου ποδοσφαιριστη.Επισης ο γνωστος εξωθεσμικος παραγοντας φροντιζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα,να διαρρεει εντεχνως μεσω του ιδιου δικτυου,δηλωσεις στηριξης του κολλητου φιλου του.Και ταυτοχρονα μας υπενθυμιζει την παρουσια του,και κερδιζει δωρεαν χρονο προβολης για αυτον απο τα media.Ολος αυτος ο δημοσιογραφικος συρφετος,ο οποιος ΠΟΤΕ δεν αναπαραγει ειδησεις αλλα μονο ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ,εκμεταλευεται την ευθραυστη ψυχολογια του μεσου αεκτζη(αλλωστε 15 χρονια χωρις τιτλο ειναι υπερβολικα πολλα) και καθοδηγει την ενωσιτικη κοινη γνωμη.

Και με την γνωστη γκεμπελικη τακτικη της προπαγανδας δημιουργουν την αισθηση πως ο λαος της ΑΕΚ αποδεχεται τον προδοτη και εχει ξεχασει τα γεγονοτα του 96.
Σε αυτο βαζουν και το χερακι τους και αυτοι που αυτοαποκαλουνται οργανωμενοι οπαδοι και οι οποιοι εχουν εχουν κανει κατι κωλοτουμπες που θα ζηλευε και η Ναντια Κομανεντσι.

Ποιος ξεχναει τα πυρινα αρθρα των πειρατικων αιχμων, που μιλουσαν για ηθικη κτλ,και το περιβοητο πανο πως <<ο Θεος συγχωρει οι αεκτζηδες ομως ποτε>> οπως επισης και το μετρημα των ημερων αποχης και των 7 μελων του συνδεσμου. Σημερα ολα αυτα δεν ισχυουν ομως,διοτι δεν πρεπει να στεναχωρηθει το γνωστο αιλουροειδες ο οποιος ειναι ο ειναι και ο καθοδηγητης τους.

Το 1998 μια παρεα "ιστορικων" στελεχων της R,αποσπαστηκε και στεγαστηκε στην Λ.Δεκελιας για να αποτρεψει την ενδεχομενη επιστροφη του προδοτη, οπως ελεγε μεταξυ αλλων εκεινη την εποχη.Σημερα ομως αφου ολη αυτη η διασπαστικη κινηση δεν υπαρχει παρα μονο σε τοπικο επιπεδο,δεν υπαρχει για αυτους θεμα με τον προδοτη προπονητη,παρα μονο διοικητικο.Γιατι αραγε ????

Με τους υπολοιπους βλαχοανυπαρκτους ΣΦ δεν θα ασχοληθω διοτι αμφιβαλλω εαν εχουν περασει οργανωμενα το Σχηματαρι με κασκολ της ΑΕΚ και αγωνιζονται παρεα με το τηλεκοντρολ το laptop τους και την σφραγιδα τους βεβαιως βεβαιως.

Oλοι αυτοι μαζι διοργανωσαν συλλαλητηριο στην ΝΦ για την επικειμενη πωληση του Σκοκο.Για ημερες εστελναν ανακοινωσεις στις εφημεριδες που καλουυσαν τον ενωσιτικο λαο να βγει στους δρομους. Καποιος που δεν ηξερε νομιζε πως θα γινει επαναστασ! Ελα ομως που εκεινη την ημερα οι εκπροσωποι των 12 συνασπισμενων συνδεσμων που χαιρετησαν την διαδηλωση(!) και οι περαστικοι, ηταν πιο πολλοι απο τους διαδηλωτες(!).Και για να μην ξεχνιομαστε,απεκρυψαν εντεχνως απο τον λαο της ΑΕΚ που καλουσαν να επαναστατητσει,πως ο πρωτος που θελει τον Σκοκο εκτος ΑΕΚ ειναι ο μοσταριανος.

Ο μονος κερδισμενος απο ολη αυτη την υποθεση του συλλαλητηριου ειναι ο ΟΤΕ καθως αυξηθηκαν τα fax που διακινησε.

Αυτα για αρχη...
Θα τα ξαναπουμε συντομα...

R21Σκαλακια club.