Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

“ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ!”




…Αυτά είναι τα λόγια ΑΕΚΤΖΗ που δεν έχει ξαναδεί την ΑΕΚ στο τόπο του. Που για πρώτη φορά πήγε στο αεροδρόμιο να την υποδεχθεί, που για πρώτη φορά είδε εν ενεργεία παίκτες της ζωντανά. Κι όμως ,όταν αντίκρυσε τον γνωστό προδότη προπονητή, αυθόρμητα του είπε κατάμουτρα τα παραπάνω. Διοτι τοση πολύ αηδια του προκαλεσε από κοντα.η φυσιογνωμια του σερβικου σκυλιου,που δε μπορεσε να συγκρατησει την οργη και το θυμο του,ο οποιος ξεπερασε και την αγαπη του για την ΑΕΚ που αντικρυσε από κοντα για πρωτη φορα (και ισως δυσκολα να την ξαναδει ,μετα από αυτό το τουρνουα).Η προδοσια του ’96 καθως και η τωρινη του προπονητικη ανικανοτητα εχουν προκαλεσει τον αποτροπιασμο των ομογενων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ της Αυστραλιας. Και είναι λογικο διοτι η σαπιλα του,η ανικανοτητα του, η βρωμερη κομπανια που τον συνοδευει ( βασιλομπιλαρος,ροδελλας κτλ) και το μπιχλωδες συστημα του,μυριζουν εως την….Αυστραλια!!!

Ο σιχαμερος παλαιμαχος προπονητης λοιπον,καταλαβε καλα ότι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μεχρι και στην Αυστραλια εχουν αντιληφθει τον υπουλο ρολο που παιζει στις πλατες της ΑΕΚ. Οποτε είναι καιρος να παιρνει το μπουλο από την αγαπημενη μας ομαδα,και αυτος και οι συνοδοι του. Οσο και αν δεν του αρεσει. Οσο και εάν αυτος μολις ακουσε αυτά τα λογια,πηρε το γνωστο σερβικο του υφος,το και καλα «σας περιφρονω».

Βεβαια, εχουμε ξαναπει σε προηγουμενα αρθρα, στο ότι μενει ακομα εδώ,συμβαλλει αποτελεσματικα ηπροσωπικη φρουρα του,στην οποια επισημα ενταχθηκαν δυο ακομα ατομα.
Ο ενας είναι πρωην πλεον αγαπητο ατομο της εξεδρας και ο άλλος είναι ενας μισθοφορος που ηρθε να κολλησει τα τελευταια του ενσημα. Και οι δυο ασπαστηκαν όπως φαινεται το ντουσανισμο,οποτε θα τους παρει και αυτους η μπαλα. Ειδικα ο πρωτος από την επιστροφη του και μετα εχει υποπεσει σε πολλα ατοπηματα , για αυτό και κερδιζει επαξια μια θεση εδώ μεσα. Καταλαβατε ολοι για ποιος μιλαμε,οποτε στο επομενο κειμενο θα υπαρχει εκτενες αφιερωμα σε αυτους τους δυο.

Οποτε,μετα το Μιζεφελντ,ο βατραχος ειπε να παει και από την Αυστραλια,να παρει καμια μιζα από εκει,αλλα για πρωτη γευση πηρε τα βρισιδια των παιδιων από την Μελβουρνη και καταλαβε ότι ουτε εκει περα ξεχνιουνται αυτά που εκανε και κανει ακομα. Πηγε και επαιξε με το καφενειο του Σιδνει και εφαγε 3 γκολ. Αυτή είναι η ομαδα που θα φτιαξει ο προπονηταρας!

Ένα μεγαλο μπραβο στα παιδια της ξενιτιας,τελικα αξιζουν τα συνθηματα που τους αφιερωνουμε! Καλο κουραγιο να εχουν καθως θα βλεπουν τον αλητη κάθε μερα,διοτι θελει κοτσια να τον βλεπεις ταυτοχρονα με την πρωτη φορα που βλεπεις την ΑΕΚ.
Καλο κουραγιο και στην ΑΕΚ που θα τον ανεχτει ένα χρονο ακομα.
Και για μας ευχομαι επιμονη και συνεπεια στον αγωνα μας,από εκει πανω πλεον!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΟΤΕ.

ΟΥΣΤ.