Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

KILL BILL VOL 2!

ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ!!


Ειναι η δευτερη ιδιοτητα που απεκτησε ο χοντρομπιλαρος αρεινος,σουπερας και σκωληκας. Εκτος απο κυματοθραυστης του βατραχου,πλεον εγινε και κουμανταδορος στη παε,αποφασιζει και διαταζει,και οποτε του καπνισει απολυει ανθρωπους,με γελοια προσχηματα αλλα φανερα -κατα βαθος- αιτια.

Μπορει τη διαθεση των γαυρων να την χαλασε ο αποκλεισμος απο την αγαπητη μακαμπι,αλλα εμας ειναι χαλασμενη εδω και 2 χρονια κοντα που ειναι στο παγκο ο αλητης. Αλλα προσφατα χαλασε ακομα περισσοτερο με την περιπτωση παρακατω!

Στο σημερινο κειμενο,θα αναφερθουμε στη περιπτωση (πρωην πλεον) εργαζομενου στη παε,ο οποιος απολυθηκε πριν λιγο καιρο με την επισημη δικαιλογια να κανει λογο για περικοπες εξοδων και μειωση προσωπικου,παρα τη πολυ καλη δουλεια που εκανε και τα πολλα χρονια που δουλευε στο συγκεκριμενο ποστο!. Αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φαινονται.
Αυτος ο ανθρωπος,τυγχαινει να μην ανηκει στην ντουσανοφρουρα. Δεν ξεχασε το 1996,ουτε μπορει να εθελοτυφλει στην σημερινη προπονητικη ανυπαρξια του βατραχου,και ετσι κρατησε μια σταση αξιοπρεπη.
Το πιο σημαντικο σε αυτη τη περιπτωση,ειναι οτι ο χοντροκαιλας εβαλε το χερακι του πολυ βαθια ωστε να συμβει αυτο!
Επισης,προχθες ειχαμε 4 περιεργες αποδεσμευσεις υπαλληλων στο τμημα σκαουτινγκ,που στα ΜΜΕ περασε στα ψιλα.

Κανονικα,για να εξοικονομηθουν χρηματα,θα επρεπε να ειχε πεταχτε εξω με τις κλωτσιες ο αχρηστος προπονητης,ο αρειανος υπασπιστης του,η κομπανια του,και οι αχρηστοι παικτες που εχει φερει! Και οχι ενας υπαλληλος των χιλιων ευρω.
Αλλα ποιος να τα κανει αυτα; Ο εντολοδοχος Αδαμιδης; Που εταζε χωρις να εχει ρωτησει το αφεντικο του; Πιο σκιαχτρο και απο αυτα στα χωραφια εχει καταντησει,κανεις δε του απευθυνει το λογο πλεον!

Οπως διαπιστωνουμε,η ντουσανομασωνια εχει εγκατασταθει πληρως στην ΑΕΚ. 5 ανθρωποι εχουν αναλαβει εν λευκω την ομαδα χωρις να δινουν λογο σε κανεναν,φερνουν δικους τους παικτες και δεν ανεχονται να θιγουν τον προδοτη προπονητη! Και σε αυτο το συστημα ο super-3 εχει αναλαβει ηγετικο ποστο! Και φυσικα ολα αυτα στη πλατη της ΑΕΚ.

Υγ:Ανεπισημα χειλη αναφερουν οτι στο περυσινο μπατζετ,ενα μεγαλο μαυρο ποσο πηγε στις τσεπες συγκεκριμενου γραφειου μανατζερ! Κοντα στο 1/3! Ετσι εξηγουνται τα 590.000 που λαμβανει ετησιως ο κουτσο-Γκερειρο.

Υγ2:Σεριφος,Ευβοια,Σαντορινη,Ηρακλειο,Βολος και παρολιγον Κως!