Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ


«Και λυπάμαι βαθύτατα τον δύστυχο τον Μπάγεβιτς, ο οποίος κουνιότανε και έκανε το παγόνι.Τώρα θα έρθει η ώρα που θα πληρώσει αυτά τα οποία έκανε εις βάρος της ΑΕΚ..»
«Ξέρω ποιός είναι ο Μπάγιεβιτς. Ο Μπάγιεβιτς είναι ο άνθρωπος ο οποίος επιχείρησε να διαλύσει την ΑΕΚ. Θέλησε να πάρει τον Ατματζίδη, τον Μανωλά,όλη την ΑΕΚ, το τμήμα το ιατρικό.Αυτά έκανε ο κύριος Μπάγιεβιτς. Λοιπόν τώρα θα τα βρεί μπροστά του.»


Αυτά τα λόγια δεν είναι δικά μου,δεν είναι ούτε κάποιου χούλιγκαν,ούτε κανενός πρεζάκια. Τα λόγια ανήκουν στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, και την ημέρα που ειπώθηκαν εξέφραζαν όλο τον λαό της ΑΕΚ. Ήταν η ημέρα που επέστρεψε ο προδότης για πρώτη φορά στο γήπεδο που λατρεύτηκε, φορώντας τον πουσταρά τον έφηβο στο στήθος. Η αντιμετώπιση που είχε ήταν αυτή που του άρμοζε. Ένα γήπεδο που έβραζε κ το μίσος του κόσμου να εκφράζεται με όποιο τρόπο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Αυτή ήταν η ΑΕΚ που ξέραμε,η ΑΕΚ που αγαπήσαμε. Που είχε αξίες και ιδανικά. Που όλοι κρίνονταν και όποτε χρειαζόταν τιμωρούταν ανάλογα με τις πράξεις του. Και οι πράξεις του βατράχου τον καταδίκασαν σε θάνατο. Καταδικάστηκε και εκτελέστηκε το 1996. Γιατί ο Θεός συγχωρεί, ο ΑΕΚτζής ΠΟΤΕ!
Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και δυστυχώς, όπως λέει και το σύνθημα, άλλαξαν πολλά. Ο μπινές επέστρεψε ξανά (αφού πρώτα συνεργάστηκε ξανά με τον θείο Σωκράτη, και πέρασε μια βόλτα από Θεσσαλονίκη), και το μίσος για αυτόν για κάποιους δεν είναι το ίδιο δυνατό, για κάποιους μάλιστα έχει σβήσει τελείως. Σαν κάτι μαγικό έσβησε την μνήμη του λαού της ΑΕΚ και διέγραψαν ότι έχει γράψει η ιστορία.
Κάποιοι κατάφεραν(!!!) να τον αγαπήσουν πάλι. Κάποιοι τον αγνοούν και ευτυχώς είναι και ένα κομμάτι του κόσμου που αρνείται πεισματικά να αποδεχτεί την παρουσία του στην ΑΕΚ και να σιωπήσει στο έγκλημα που διαπράττεται.
Σε αυτούς που αντιδρούν το μόνο που έχω να πω είναι ‘καλό κουράγιο’ και να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να τον οδηγήσουν στην φυγή. Και να μην το καταφέρουν τουλάχιστον θα έχουν κανει το χρέος τους και θα έχουν την συνείδηση τους καθαρή. Θα μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ.
Σε αυτούς πάλι που τον στηρίζουν και τον πιστεύουν δεν έχω να πω το παραμικρό. Έτσι και αλλιώς η στήριξη τους οφείλεται είτε σε προσωπικά συμφέροντα είτε στο χαμηλό IQ τους, οπότε όσα επιχειρήματα και να τους δώσω δεν θα είναι αρκετά για να τους αλλάξω γνώμη.
Θα ασχολήθω όμως με όλους αυτούς που δεν νιώθουν καλά όταν τον βλέπουν στον πάγκο. Που σφίγγεται το στομάχι τους όταν τον βλέπουν να φορά τον δικέφαλο, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν κάνουν κάτι για αυτό. Που ή απέχουν από το γήπεδο λόγω της παρουσίας του, ή έρχονται και τον θεωρούν αόρατο.
Ρε αδέρφια τι έχει αλλάξει και η μαχητικότητα μας μετατράπηκε σε απάθεια ?
Πώς νιώθετε που δίνετε και εσείς την συγκατάθεση σας στην παρουσία του?
Η σιωπή σας εκλαμβάνεται ως συνένεση, ελπίζω να το έχετε αντιληφθεί ήδη αυτό.
Ως πότε θα κλείνετε τα μάτια σας? Ως πότε θα φιμώνεστε μόνοι σας ? Ως πότε θα αφήνετε τις φωνές των λίγων που αντιδράμε να πνίγονται από την σιωπή σας. Πότε θα έρθετε να αγωνιστείτε στο πλάι μας ?
Έχετε καταλάβει πως η απάθεια σας οδήγησε στο να κλείσει 2 χρόνια στην ΑΕΚ και να πηγαίνει ανενόχλητος για το 3ο?
Το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ για εμένα έρχεται σε 2η μοίρα όταν τίθεται ηθικό θέμα και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό, αλλά αν την στάση σας θέλετε να την δικαιολογήσετε με το επιχείρημα ‘για το καλό της ΑΕΚ’(το αγωνιστικό), σας θυμίζω ότι η τωρινή ΑΕΚ είναι η χειρότερη που έχουν δει τα ματάκια μας. Οπότε η σιωπή σας μόνο ‘καλό’ δεν κάνει.
Δώστε επιτέλους το παρών. Δείξτε ότι ειμαστε ακόμα το πιο ζωντανό κύτταρο σε αυτή την ομάδα και αγωνιστείτε για τα πιστεύω και τις αξίες σας.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Την φετινή χρονιά ας διορθώσουμε το λάθος των περασμένων 2 ετών.

ΥΓ.ΣΚΑΛΑΚΙΑ CLUB ORIGINAL....