Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Τελικά αυτή πρέπει να είναι η κατάρα του Αεκτζή...





Από το μακρινό 1996,που ο σημερινός προπονητής της ομαδας μας(Vatraxic),μας άφησε για τα χρήματα του αιώνιου αφεντικού του,μάθαμε να ακούμε για τον μοναδικό που μπορεί να σώσει την ΑΕΚ από την αγωνιστική κατρακύλα.Μάθαμε να ζούμε με την προσμονή του ΑΕΚΑΡΧΗ <<ΤΙΓΡΗ>>,που κρίνει πως δεν είναι καλή η στιγμή για είσοδο του στην εταιρία ΑΕΚ.Μάθαμε να διαβάζουμε τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους,που δεν νομίζω να εχουν επαγγελματική σχέση με το δίπτυχο ΠΡΟΔΟΤΗΣ-Προπονητής,κ να ενστερνιζόμαστε τις απόψεις τους...

Αλήθεια κύριε Παναγιωτόπουλε της Ψ-Ώρας,αφού το 2004 δεν έκανε ο Σάντος για το μέγεθος της ΑΕΚ,με την δικαιολογία πως έφερε τον Μπούρμπο κ τον Κρασσά,κ τον βαφτίσατε καρπουζά,τόσο εσύ όσο και ο Ασημακόπουλος(τότε διαυθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ),γιατί δεν λέτε τα ίδια και για τον εμετό,που όσες φορές κ αν ήρθε,κουβάλησε κ τον θίασό του?(Αμπονσά,Οκκάς,Γιάχιτς κλπ).Να υποθέσουμε πως η κουμπαριά σας παίζει κάποιο ρόλο στην τοποθέτησή σας?

Κύριοι ΠΑΝΟΥΤΣΟΙ-ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΙ, που με κάθε ευκαιρία στάζετε χολή για τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ και αηδιάζετε με τις κινητοποιήσεις ενάντια στο βατράχι,μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί όταν πρόκειται για την ΑΕΚ, είναι προσπάθεια παρέμβασης στα διοικητικά,ενώ όταν ο ΟΛυμπιακός έχανε από την Δεκελείας,ο πύρινος λαός που τα έσπαγε στου Ρέντη,ήταν δύναμη αφύπνισης της ομάδας?

Μάθαμε λοιπόν να κρίνουμε με 2 μέτρα κ 2 σταθμά,ή μάλλον μάθαμε να κρίνουμε με τα μέτρα κ τα σταθμά του συμφέροντος του κάθε ένα,που έχει επαγγελματική σχέση με την ΑΕΚ.Και μέσα σε όλο το σύστημα υπεράσπισης του αμφίβιου,παίρνει το μερίδιο που του αναλογεί κ ο κόσμος της ΑΕΚ.

Σειρά ανακοινώσεων από οπαδούς κ συνδέσμους φαντάσματα.Αλήθεια την ανακοίνωση που κατηγορεί τον αρχηγό της ORIGINAL για καταχραστή χρήματος,την υπογράφει και ο ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης? Ο ίδιος σύνδεσμος που ο υπεύθυνός του πουλάει νερά και σαντουιτς με καπέλο καο κάνει λοταρία κατά την διάρκεια εκδρομών?
Την ανακοίνωση που μιλάει για βίαιη ORIGINAL την υπογράφουν και τα ΚΛΑΜΠ(!) που επιτέθηκαν στους επισήμους του ΟΑΚΑ μετά την πορεία υπεράσπισης του scocco k toy vatraxic?Tην υπογράφουν κ τα μέλη του ΚΛΑΜΠ που με ευκολία πήδηξαν στο παρκέ του Χαλκιοπούλειου?
Είναι αποτέλεσμα συλλογικής απόφασης οι ανακοινώσεις στήριξης στον κολλητό του κολλητού, ή μίλησε ο <<Ιδρυτής>> της ORIGINAL που αποστάτησε και το μίσος για τον Χατζηχρήστο σας ένωσε?
Ονειρεύονται όλα σας τα μέλη να κλείσει το Δωματιάκι,ή είναι τυχαία η ταύτιση με το όνειρο του κάθε βαζελα?
Αφού είναι θεσμός η θέση του προπονητή,γιατί δεν έχετε απολογηθεί για την απουσία σας από όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα? Δεν είναι θεσμός για τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, η στήριξη στους αθλητές του Δικεφάλου?

Όλοι ΑΕΚ είμαστε αδέρφια,αλλά έχουμε μια και βασική διαφορά.Εσείς μάθατε να σκέφτεστε σαν πελάτες,όπως βλέπει και ο κολλητός σας την ΑΕΚ σαν εταιρεία.
Για εμάς είναι πολλά παραπάνω,για αυτό κ δεν έχει θέση ο προδότης δίπλα μας.Όταν το καταλάβετε θα τα πούμε σε κάποιο Μενίδι...

ΥΓ:Με το καφενείο της Νταντί παίξαμε...Έλεος.