Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ


Και ενω,ολοι περιμεναμε το 3ο μερος απο τα "Μαθηματα Ιστοριας",η κακιστη αποδοση της ομαδας και η συντεχνια του ψευτοελληνα παλαιμαχου προπονητη,μας αναγκαζουν να διακοψουμε τη Τριλογια,και να επεμβουμε με Εκτακτο Δελτιο Αντιβατραχικης Πληροφορησης.



Ετσι,μετα την "εκθαμβωτικη" νικη επι της νεοφωτιστης ομαδας των Σερρων,και απο την "ολοκληρωτικη" επικρατηση εναντιων των (συμπαθων κατα τα αλλα) Κροατων απογονων του Στρατηγου Πραλιτς,ήρθε η αναμενομενη γκελα του τσιρκου που διευθύνει ο ταληροφονιας κοιμήσης.

Στη Ριζουπολη,παρολο την ευκολη νικη με 2-0,ολοι μας διακριναμε οτι αυτη επετευχθη,κυριως απο το παθος που εβγαζε ο κοσμος λογω της επιστροφης στις γειτονιες μας,δευτερευοντως απο την παντελώς λαθος τακτικη και στησιμο του προπονητη των Σερρων,και τελικώς απο την κλάση 2-3 ποδοσφαιριστών της ομαδος. Ο κατ'εφημισμον προπονητης,ουτε που σηκωθηκε απο το παγκο,εκτος απο τη στιγμη της αποβολης του. Παρεπιπτόντως,αηδιασαμε απο τους κιτρινομαυρους γαυρους που φωναξανε το ονομα του,κατα την αποχώρησή του.

Στο Οακα με αντιπαλο τη Χαιντουκ,παλι οι ιδιοι ποδοσφαιριστες τον ξελασπωσαν (να σημειωσουμε εδω οτι περυσι τον εναν τον ειχε 6 μηνες εκτος ομαδας,και με τον αλλον ειχε τσακωθει 50 φορες τη προηγουμενη σεζον),ειδαμε για ακομη μια φορα τις αδυναμιες της ομαδος,καθως οι μιζες του (Γιαχιτς,Μακος κτλ κτλ) δε μπορουν να αγωνιστουν ουτε σε Γ' Εθνικη,ο Ντιοπ κανει μονο για πορτιερης σε μαγαζι(αναρωτιομαστε πως αυτος ο ανθρωπος παιρνει τοσα λεφτα) και το αμυντικο διδυμο ειναι για κλαμματα. Βεβαιως,ο σουπερ προπονητης μας δε σηκωθηκε παλι απο τον παγκο,ουτε για μια στιγμη,σε αντιθεση με τον αντιπαλο του που ηταν 90΄ορθιος και εδινε οδηγιες. Ετσι ξερω και εγω να κανω τον προπονητη...Τελος παντων,ολοι καταλαβαμε οτι με μια μικρομεσαια ομαδα,η ΑΕΚ θα εχει σοβαρο προβλημα...

Ερχομαστε στο προχθεσινο παιχνιδι με αντιπαλο τον Αστερα Τριπολης. Ξεκαθαριζουμε οτι η ΑΕΚ υπ'εστη σφαγη,καθως δεν μας δοθηκαν καραφανεστατα πεναλτι.Η ΑΕΚ που ξερουμε νικαει διαιτησιες,αντιπαλους και προδοτες. Αλλα δε περιμεναμε οτι το συνολο του κοσμου της ΑΕΚ (κοσμος,διοικηση,ΜΜΕ),θα χρεωνανε ολη την ηττα στη διατησια και το συστημα του ελληνικου ποδοσφαιρου,και καθολου στον ανυπαρκτο προπονητη μας. Διοτι,οποιος ειδε εστω και λιγο μπαλα,θα προσεξε οτι δεν εδωσε παλι ουτε μια οδηγια για να ανατρεψουμε το σκορ,οι αλλαγες του ηταν ολες λαθος (ελεος με τον Λεοναρντο,και τα παιδακια καταλαβανε οτι παιζει λογω μανατζερ),και το στησιμο της ομαδας ηταν λαθος εξ'αρχής! Θελει και rotation ο παλαιμαχος! Ποτε το εκανε για να το κανει και τωρα;

Αυτα,για να καταλαβουμε ολοι την προπονητικη ανυπαρξια του παγκου της ΑΕΚ.


ΥΓ1:Οπως γραφει και το Ντουσαν365,η ΑΕΚ ειναι η πιο καλοδουλεμενη ομαδα. Να πουμε οτι ειναι η 2η στα λαθη. Η προπαγανδα και το χαρτζιλικωμα συνεχιζεται. Σιγουρα η αστακομακαροναδα ειναι καλυτερη απο τη τυροπιτα.

ΥΓ2:Η ΑΕΚ θα παραμεινει ΑΕΚ,οσο και αν καποιοι θελουν να γινει Πανιωνιος(παιζει και κοντα στα σπιτια τους ο ψευτοαιωνιος).Λογικο,αφου το μηνιατικο πεφτει κανονικα. Στα 3 ντουσανοκειμενα,1 ειδηση δώρο.

ΥΓ3:Γιναμε μαρτυρες αλλης μιας αδικιας. Ο πρωτος σκορερ της ΑΕΚ τα τελευταια 3 χρονια,μετα τον αγωνιστικο βιασμο που δεχθηκε περυσι,παιζοντας μισο χρονο ως δεξι χαφ,φετος εξαναγκαζετε απο το το βατραχοκατεστημενο να μεινει στην ΑΕΚ με αυξηση 10,000 ευρω ετησιως! Τη στιγμη που στο παραγκωνισμενο περυσι Τζεμπουρ,η προταση ηταν πολυ μεγαλυτερη. Ισμαελ,μαλλον χρειαζεσε "καινουργιο" μανατζερ!

ΥΓ4:Τα συνθηματα μετα το 0-2 δειχνουν το δρομο...Και η Θυρα 2 εχει Σκαλακια!

ΥΓ5:Το 3ο μερος ειναι και το σημαντικοτερο.