Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…..ΜΕΡΟΣ 2ο



…. Προστασία,η ενέργεια του προστατεύω, φροντίδα για να απομακρυνθεί ένας κίνδυνος, μέσο, τρόπος με τον οποίο αποφεύγεται κάτι επικίνδυνο ή δυσάρεστο. Είχε ξημερώσει πλέον μια άλλη μέρα για όλους μας,η προστασία αυτή κοιμήθηκε μια για πάντα την προηγούμενη νύχτα.Και η αυγή έφερε το ΜΙΣΟΣ να διαλύει κάθε έννοια αυτής της λέξης...ή αλλιώς,εσύ έκανες την επιλογή σου.

Δεν αργήσαμε να ανταμώσουμε όμως…στη νέα σου κατοικία,που βρωμούσε ψαρίλα,μιας και η περηφάνια μάλλον δεν ταίριαζε με τα πιστεύω σου…Ήρθες να κάνεις μπανιστήρι γιατί δεν νομίζω να σου λείψαμε τόσο πολύ….αλλά και να μας γεμίσεις ανατριχίλα όπως καθόσουν παρέα με τον ΧΟΧΟΧΟ και το αφεντικό της παράγκας…Το δώρο μας πιο ήταν????? Ότι είχαμε ευχαρίστηση σου δώσαμε για να εμπλουτήσεις τον κουμπαρά σου,μιας και ο ‘’Θεός ‘’ σου είχε τη μορφή του Κολοκοτρώνη….ενώ ο καθαρός Αυγουστιάτικος ουρανός είχε γεμίσει από φάσκελα που έπεφταν πάνω σου βροχή…..Εεεεεεεεεεεεεε,που πας και φεύγεις από τώρα??? Κάτσε λίγο ακόμα να μας δεις που σηκώνουμε την κούπα…αντρίκεια όπως πάντα….Μάλλον δεν σε ενδιαφέρει αυτού του είδους η επικράτηση,την ξέχασες κι όλας…..

Το φθινόπωρο πέρασε και αυτό,δίνοντας μας το πρόγευμα,το κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο για το τι θα ακολουθούσε όλα τα χρόνια….Επικράτηση με κάθε τρόπο…αλλά και ΜΙΣΟΣ….σας το δείξαμε στο παλέ….18 Νοεμβρίου ήταν…και φτάσαμε μέχρι τα επίσημα…..Όμως ήρθε η ώρα…το πέταλο στην Τούμπα έβραζε μετά το ’90…..Γαμήστε τον πούστη τον ολυμπιακό,γαμήστε τον πούστη τον ολυμπιακό….είχε μείνει μόνο μια βδομάδα…Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν ήταν έτοιμη να εκραγεί,είχε ήδη γίνει χίλια κομμάτια και περίμενε να σε υποδεχτεί,σαν εχθρό της πλέον…όπως μαρτυρούσαν και οι τοίχοι στο ψαροπροπονητικό…..

Η προπώληση των εισιτηρίων για το πέταλο της 21 για τους οπαδούς της νέας σου ομάδας ονειρική,αφού μετά βίας 2000 από τα 4000 εισιτήρια βρήκαν τελικά αποδέκτες….Τώρα πόσοι από αυτούς κατάφεραν και μπήκαν μέσα???? QUIZ για πολύ δυνατούς λύτες…..Πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι κάδοι της Δεκελείας και τα κλουβιά του ζωολογικού κήπου βρωμάνε ακόμα ψαρίλα,κρίνονται ως αναληθείς….Μα καλά τόση βροχή ρίχνει,πως έπιασε φωτία το άλσος???Γρήγορα την πυροσβεστική!!!!!Ποια πυροσβεστική ρε παιδιά,έρχεται το κόκκινο πούλμαν….

Όπως βγαίνεις από το ‘’καλοκαιρινό’’ όχημα,η Καπαδοκίας παίρνει το χρώμα που διάλεξες…..Κόκκινο της φωτιάς όμως για σένα αυτή τη φορά…έτοιμο να σε κατασπαράξει….Σαν πολύ βροχή δεν ρίχνει ρε παιδία???? Και τι έγινε... απαντάνε όλοι όσοι ήταν περίπατο στο δάσος με τα παπούτσια γεμάτα λάσπη….καιρός να μπούμε μέσα….ΜΙΣΟΣ……που έκανε βόλτες στο χορτάρι με λάφυρα 15 μέτρων,ΜΙΣΟΣ που κρεμάστηκε στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας,ΜΙΣΟΣ που βρισκόταν σε κάθε τσέπη,μίσος που βρισκόταν σε κάθε μυαλό,πρεζάκια και πολιτισμένου…..μικρού και μεγάλου….

Τι κρίμα….η μπάλα δεν αναπηδάει καν…..θα σε ξαναδούμε πάλι από τα μέρη μας….ΑΥΡΙΟ κι όλας……. Όπως βγαίνεις από το ‘’καλοκαιρινό’’ όχημα,η Καπαδοκίας παίρνει το χρώμα που διάλεξες…..Κόκκινο της φωτιάς όμως για σένα αυτή τη φ ορά…έτοιμο να σε κατασπαράξει….Σαν πολύ βροχή δεν ρίχνει ρε παιδία????Και τι έγινε... απαντάνε όλοι όσοι ήταν περίπατο στο δάσος με τα παπούτσια γεμάτα λάσπη….καιρός να μπούμε μέσα….ΜΙΣΟΣ……που έκανε βόλτες στο χορτάρι με λάφυρα 15 μέτρων,ΜΙΣΟΣ που κρεμάστηκε στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας,ΜΙΣΟΣ που βρισκόταν σε κάθε τσέπη,ΜΙΣΟΣ που βρισκόταν σε κάθε μυαλό,πρεζάκια και πολιτισμένου…..μικρού και μεγάλου….Ναι είναι αλήθεια και το 2ο βράδυ τα ίδια έγιναν……

Δεν ντράπηκες που’ρθες εδώ…..????? Όχι δεν είναι γάμος γύφτων….έχουν τη φάτσα σου τα 5χίλιαρα που πέφτουν πάνω σου….ενώ η ελ.ας καλύπτει τη κόκκινη μεταμφίεσή σου,η οποία αποκαλύπτεται όταν πλέον έχεις το σκέπαστρο του πάγκου για προστασία σου αυτή τη φορά…..Ένας κουστουμαρισμένος κάθε Κυριακή να φοράει κόκκινη φόρμα στο πρώην σπίτι του????? ΜΙΣΟΣ……Τα αυτιά σου δεν έχουν προστασία και ακούνε τον ύμνο του ΜΙΣΟΥΣ να παίζει…..ΠΡΟΔΟΤΗ-ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ……ενώ εσύ κοιτάζεις προς τον ουρανό…..μάλλον δεν περίμενες κάτι τέτοιο από την πρώην ομάδα προστασίας…..

Γκκκκκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ και όλοι στη σκεπαστή να πατάνε επί πτωμάτων στους πανηγυρισμούς,ενώ παντελόνια κατεβαίνουν για να δείξουν στον πάγκο των φιλοξενούμενων τι κουβαλούν οι άντρες πάνω τους………..αφού προηγείται το απαραίτητο δακτυλάκι πριν το πήδημα…..το οποίο ήταν διπλό εκείνο το βράδυ…..Αμαρτία-πληρωμή……….ένα πιάτο που δεν σερβίρεται κρύο,αλλά γαρνιρισμένο με ατελείωτο ΜΙΣΟΣ……Ακόμα και ο Πετράν σε χτυπάει στην πλάτη στη συνέντευξη τύπου σαν να σου λέει αυτά ήθελες αυτά έπαθες……Καλό γυρισμό στη πρωτεύουσα του κορνέ και μην ανησυχείς,στο γύρνα δεν θα σε πειράξουμε….ούτε ζαρτιέρα δεν σας έμεινε…..και είναι μόλις 11 το βράδυ….όταν παίρνετε την απόφαση να πάτε την άλλη μέρα στο Υπ.Δημοσίας Τάξης μετά τον βιασμό σας στα μάτια όλης της Ελλάδας….

Ακόμα και συ βρε τύχη συμμαχείς με το ΜΙΣΟΣ???? Το μπαλάκι δείχνει επίσκεψή σου για 3η φορά στο Ναό,μέσα σε ένα μόλις μήνα…….ΜΙΣΟΣ με 10,ΜΙΣΟΣ με 9…..ακόμα και οι φανέλες να ήταν απλά κρεμασμένες θα χάνατε…….καλά εσείς οι ξεφτυλισμένοι πάλι ούτε 2000 δεν ήρθατε????? Φάπες στα αποδυτήρια και λογάκια βρώμικα από το στόμα σου…..Προσοχή,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! Συνθημά μας,που έγινε πράξη….ούτε ένα απούλητο…..τα αεροπλανοφόρα και τα εκρηκτικά που θα βάζατε στις γραμμές του τρένου για να μην έρθουμε (τι θα κάνατε λέει???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) ποτέ,δεν εμφανίστηκαν……Κλείστε τα παράθυρα πριν τον σταθμό και ησυχία,έλεγε μια φωνή μέσα από το κράνος……Γαμιέται ο Θρήνος ακουγόταν πολύ πριν το Μοσχάτο……Δεν υπήρχατε πουθενά……..

Ούτε και στο χορτάρι……..ξεφλουδίσατε ολες τις μπανάνες και απολαύσατε πάλι τι σημαίνει ανδρισμός στα ποιο ψηλά σημεία του κάγκελου….Έλα ρε Τιμούρ,έλα ρε Τιμούρ………γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ και να μετράμε σπασμένα κόκκαλα από τις πτώσεις στους πανηγυρισμούς……….ΜΙΣΟΣ ακόμα και με 10….αφού οι φωτοβολίδες που πετάτε στους παίκτες μοιάζουν με κεράκια……Τελικά ποιος γάμησε ποιον στον Πειραιά??????? Αυτοί γιατί έχουν μαζευτεί έξω από τα αποδυτήρια…..Καλώς ήλθες στον μαγικό κόσμο του Πειραιά…….Τι πάρτυ Θεέ μου…..Πετράν μίλα ποιο δυνατά στη συνέντευξη γιατί δεν ακούγεσαι……Να παρετέ του χρόνου τον Ραβούση……….και οι Ματάδες μπροστά μας να παίζουν με τα πόδια τους σαν τις μπαλαρίνες ακούγοντας τη συναυλία του ΜΙΣΟΥΣ για μία ώρα μετά τη λήξη……

….ΜΙΣΟΣ ακόμα και την ώρα της στέψης σου,από 2.000 περήφανου κόσμου που τραγουδούσε για τη θρησκεία του και όχι 30 ανεμοδαρμένων,ΜΙΣΟΣ …που έβλεπε την ομάδα του να σφαγιάζεται ακόμα μια φορά στο όνομα της νέας τάξης πραγμάτων που ήθελε να ξεπληρώσει την οφειλή του στο νόμο του Μητσοτάκη και του Ανδριανόπουλου….και εσύ σε όλα αυτά????Η βιτρίνα……πάντα τα χουντικά καθεστώτα έχουν ωραία βιτρίνα…….στο εσωτερικό τους όμως αναβλύζουν δυσωδία….Ο χλευασμός θα σε κυνηγά πλέον όχι μόνο στα γήπεδα όλης της χώρας,αλλά ακόμα και στα αεροδρόμια…..εσύ το διάλεξες άλλωστε……να είσαι πλέον ΜΙΣΗΤΟΣ....

...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Υ.Γ : ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...