Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

KILL BILL !


"ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ,ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!"




Το διαβάζεις και ψάχνεις να δεις σε ποιόν απευθυνόταν ο κόσμος λέγοντας τα συγκεκριμένα λόγια.
Να απευθυνόταν στην διοίκηση? Μπορεί, γιατί όχι
Να απευθυνόταν σε κανέναν από τους μισθοφόρους παίχτες? Πιθανό και αυτό το σενάριο.
Να απευθυνόταν στον μπινέ και στους βοηθούς του? Λογικό ακούγεται. Τέτοια και πολύ χειρότερα αρμόζουν στον βάτραχο και το σκυλολόι του.

Το ψάχνεις λοιπόν λίγο περισσότερο για να βγάλεις άκρη τι συνέβει τελικά και διαπιστώνεις ότι τα λόγια ανήκουν σε έναν υπάλληλο της ΠΑΕ και στρέφονται στον κόσμο της ομάδας!
Αυτά μπορούν να συμβούν μόνο στον ‘μαγικό’ κόσμο της ΑΕΚ. Ο χοντροκαϊλας μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στην ομάδα βρήκε επιτέλους τον ρόλο του. Θα εκδίδει πιστοποιητικά ΑΕΚοφροσύνης και θα ρίχνει πόρτα σε όσους κρίνει ο ίδιος ότι δεν πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα!
Ο μισθοφόρος λοιπόν ξαναχτυπά. Ας θυμηθούμε λίγο την πορεία του από την στιγμή που γύρισε στην ΑΕΚ για να αναλάβει την τωρινή του θέση. Ο «Βασιλομπίλαρος» προσλήφθηκε από την ΠΑΕ για να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Μανωλάς. Θεωρητικά οι αρμοδιότητες του ήταν να παίξει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε παίχτες–τεχνική ηγεσία, παίχτες-διοίκηση και τεχνική ηγεσία-διοίκηση! Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, τι από όλα αυτά έκανε? Οι παίχτες σκοτωμένοι με τον βάτραχο και να γκρινιάζουν που είναι απλήρωτοι, ο μπινές να γκρινίαζει για την διοίκηση και η διοίκηση να τα βλέπει όλα αισιόδοξα!

Τις 2,3 φορές που έτυχε να τον συναντήσω τον υπάλληλο τον άκουσα να κατηγορεί τους παίχτες ως αδιάφορους και μισθοφόρους που δεν αντιλαμβάνονται το βάρος της φανέλας που φορούν. Μας παρακάλαγε να τους βρίσουμε-κυνηγήσουμε-πιέσουμε ώστε να πάρουν τα χαμπάρια τους.Ζήταγε δηλαδή να κάνουμε την δουλεία για την οποία είχε προσλήφθει ο ίδιος. Από την άλλη κατηγορούσε την διοίκηση για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα. Οι άσχετοι με ποδόσφαιρο χαρτογιακάδες που δεν πλήρωναν κιόλας(οι συγκεκριμένοι άσχετοι βέβαια ήταν εργοδότες του ίδιου)!Τον προκαλέσαμε να παραιτηθεί αφού είναι έτσι τα πράγματα και να βγει να τα πεί δημόσια και όχι στα 100-150 άτομα που ήμασταν παρόντες αλλά μάλλον δεν θα μας άκουσε γιατί απάντηση δεν πήραμε ποτέ!!!Βλέπεις είναι και δύσκολες οι εποχές. Ανεργία φτώχεια κλπ κλπ. Όταν δε αποδοκιμάζαμε τον μπινέ έμπαινε ασπίδα χρησιμοποιώντας ορολογία Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλου «χωρίς αυτόν θα είχαμε διαλυθεί» «αυτός κρατά την ομάδα» και άλλα τέτοια όμορφα. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι πολλοί ψάρωναν και έκοβαν την αποδοκιμασία.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Όλη την χρονιά ακολουθώντας τακτικές Νικολαϊδη, επισκέφτηκε όλα τα club της Ελλάδας σε ένα ατελείωτο tour κάνοντας την προπαγάνδα του για βάτραχο αλλά και για τον θείο από το Σικάγο τον σφουγγαράκη. Και πες άντε με τον βάτραχο έχει αγάπη. Με τον Bob??????? Αποκορύφωμα όλων ήταν μία ατάκα που πέταξε σε εκδήλωση ενός club. Δείχνοντας κάποια αδέρφια μας αναρωτήθηκε αν είναι πραγματικά ΑΕΚτζήδες και τα κατηγόρησε ότι θέλουν το κακό της ΑΕΚ. Και όλα αυτά γιατί γνώριζε τις απόψεις των παιδιών για το σέρβικο σκυλί.

Και κάπως έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο.Να επισκέπτεται η ομάδα την Αυστραλία και να δίνεται η ευκαιρία σε κάποια παιδία να δουν την ΑΕΚ από κοντά. Αυτά τα παιδία λοιπόν είχαν την δύναμη, παρ όλη την δίψα τους να δουν τον δικέφαλο, να μην ξεχάσουν να κάνουν το χρέος τους. Δηλαδή να κάνουν αυτό που οι ντόπιοι έχουν αμελήσει, να θυμίσουν στον βάτραχο ότι ήταν,είναι και θα είναι πάντα ανεπιθύμητος.
Το αρχίδι λοιπόν, το σκουλίκι πληγώθηκε που στεναχώρησαν τον εργοδότη του! Παρεξηγήθηκε και έκρινε σωστό να τους προτρέψει να φύγουν. Αύτα τα παιδία φταίνε για ότι κακό συμβαίνει και για αυτό ο αργόμισθος προσπάθησε να προστατέψει το ομάδα από αυτούς.
Δεν φταίει όμως ο χοντροκαιλας. Φταίμε εμείς και οι αποθεώσεις σε κάθε τυχάρπαστο. Προχθές βάτραχος, ρουφιάνος χθες ο δημητριάδης αύριο σκόκο μπλάνκο ή κάποιος άλλος.
Τεσπα Βασιλομπίλαρε έπεσες στον βούρκο και είσαι πλέον ένα με τα σκατά.Μπήκες δυστυχώς και εσύ στην λίστα και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Άντε να έρθει η άγια ώρα να πάρεις πούλο και εσύ και το αφεντικό σου ο βάτραχος.

ΥΓ1: Πέρσυ την έβγαλες καθαρή. Φέτος αλητη θα ακουσείς αυτά που σου αρμόζουν. Τα Βασιλομπίραρος τελείωσαν και για τους άλλους πλέον.

ΥΓ2:Να συμπληρωσουμε,οτι περυσι σε ξενοδοχειο της Τριπολης πριν τον αγωνα με τον Αστερα,καποιοι αλληλκερνοντουσαν ποτα...Απο τη μια ο χοντρομπιλαρος,και απο την αλλη οι αντιγραφεις της Ναντια Κομανεντσι,υβριστες της οικογενειας και νυν υπερμαχοι του προδοτη προπονητη.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

“ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ!”




…Αυτά είναι τα λόγια ΑΕΚΤΖΗ που δεν έχει ξαναδεί την ΑΕΚ στο τόπο του. Που για πρώτη φορά πήγε στο αεροδρόμιο να την υποδεχθεί, που για πρώτη φορά είδε εν ενεργεία παίκτες της ζωντανά. Κι όμως ,όταν αντίκρυσε τον γνωστό προδότη προπονητή, αυθόρμητα του είπε κατάμουτρα τα παραπάνω. Διοτι τοση πολύ αηδια του προκαλεσε από κοντα.η φυσιογνωμια του σερβικου σκυλιου,που δε μπορεσε να συγκρατησει την οργη και το θυμο του,ο οποιος ξεπερασε και την αγαπη του για την ΑΕΚ που αντικρυσε από κοντα για πρωτη φορα (και ισως δυσκολα να την ξαναδει ,μετα από αυτό το τουρνουα).Η προδοσια του ’96 καθως και η τωρινη του προπονητικη ανικανοτητα εχουν προκαλεσει τον αποτροπιασμο των ομογενων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ της Αυστραλιας. Και είναι λογικο διοτι η σαπιλα του,η ανικανοτητα του, η βρωμερη κομπανια που τον συνοδευει ( βασιλομπιλαρος,ροδελλας κτλ) και το μπιχλωδες συστημα του,μυριζουν εως την….Αυστραλια!!!

Ο σιχαμερος παλαιμαχος προπονητης λοιπον,καταλαβε καλα ότι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μεχρι και στην Αυστραλια εχουν αντιληφθει τον υπουλο ρολο που παιζει στις πλατες της ΑΕΚ. Οποτε είναι καιρος να παιρνει το μπουλο από την αγαπημενη μας ομαδα,και αυτος και οι συνοδοι του. Οσο και αν δεν του αρεσει. Οσο και εάν αυτος μολις ακουσε αυτά τα λογια,πηρε το γνωστο σερβικο του υφος,το και καλα «σας περιφρονω».

Βεβαια, εχουμε ξαναπει σε προηγουμενα αρθρα, στο ότι μενει ακομα εδώ,συμβαλλει αποτελεσματικα ηπροσωπικη φρουρα του,στην οποια επισημα ενταχθηκαν δυο ακομα ατομα.
Ο ενας είναι πρωην πλεον αγαπητο ατομο της εξεδρας και ο άλλος είναι ενας μισθοφορος που ηρθε να κολλησει τα τελευταια του ενσημα. Και οι δυο ασπαστηκαν όπως φαινεται το ντουσανισμο,οποτε θα τους παρει και αυτους η μπαλα. Ειδικα ο πρωτος από την επιστροφη του και μετα εχει υποπεσει σε πολλα ατοπηματα , για αυτό και κερδιζει επαξια μια θεση εδώ μεσα. Καταλαβατε ολοι για ποιος μιλαμε,οποτε στο επομενο κειμενο θα υπαρχει εκτενες αφιερωμα σε αυτους τους δυο.

Οποτε,μετα το Μιζεφελντ,ο βατραχος ειπε να παει και από την Αυστραλια,να παρει καμια μιζα από εκει,αλλα για πρωτη γευση πηρε τα βρισιδια των παιδιων από την Μελβουρνη και καταλαβε ότι ουτε εκει περα ξεχνιουνται αυτά που εκανε και κανει ακομα. Πηγε και επαιξε με το καφενειο του Σιδνει και εφαγε 3 γκολ. Αυτή είναι η ομαδα που θα φτιαξει ο προπονηταρας!

Ένα μεγαλο μπραβο στα παιδια της ξενιτιας,τελικα αξιζουν τα συνθηματα που τους αφιερωνουμε! Καλο κουραγιο να εχουν καθως θα βλεπουν τον αλητη κάθε μερα,διοτι θελει κοτσια να τον βλεπεις ταυτοχρονα με την πρωτη φορα που βλεπεις την ΑΕΚ.
Καλο κουραγιο και στην ΑΕΚ που θα τον ανεχτει ένα χρονο ακομα.
Και για μας ευχομαι επιμονη και συνεπεια στον αγωνα μας,από εκει πανω πλεον!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΟΤΕ.

ΟΥΣΤ.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ?

Ο πατερας μου, μου το ειχε ξεκαθαρισει.ΑΕΚ=ΝΤΟΥΣΑΝ. Ετσι μεγαλωσα.Ετσι εμαθα.Το 89 την πρωτη αγωνιστικη τα μουστακια του Αναστοπουλου γελουσαν ,ομως η πιστη στο προσωπο του πριγκιπα απο τη Σερβια ,εδειχνε τιτλο.Ημασταν ενα.Και το θελαμε τοσο πολυ,μετα την κλοπη απο τα ουρα του Τσιγκοφ την προηγουμενη χρονια.Απο τοτε περασαν χρονια.Ο Γιδοπουλος εγινε καπνος,γιατι τολμησε να τα βαλει με τον Ντουσαν ,το Καραισκακη πηγαινε πανω κατω απο την ιαχη του ονοματος του,οταν η μπαλα τρυπουσε τα διχτυα για τεταρτη φορα ,ο Πηττας ,ο Νιλσεν και διαφοροι αλλοι παιχταραδες την εκαναν με ελαφρυα πηδηματακια γιατι ο Ντουσκο δεν γουσταρε, η Φιλαδελφεια γεμισε με φιλους και συγγενεις εργατες του προπονητη και ολη η ΑΕΚ γυριζε γυρω του. Η αγαπη και η πιστη σε αυτον ειχε γινει πλεον παθολογικη.ΝΤΟΥΣΑΝ-ΑΕΚ.Ετσι ειμαστε εμεις οι ΑΕΚτζηδες.Αγαπαμε.Παθολογικα.Αλλα μονο μια φορα.

Οταν το 1996 βγηκε απο την βιλα του Κοκκαλη χαμογελωντας ,γκρεμιστηκαν μεσα μου αξιες και ιδανικα.Αναθεωρησα την σκεψη μου για τον κοσμο ολο.Δεν μπορει ονειρο θα ειναι....Ο δικος μας Ντουσαν στον Ολυμπιακο? Μα στον παππου εξω απο το Σιμο ελεγε οτι δεν θα αφησει την ΑΕΚ ποτε.Στον αναπηρο αδελφο εξω απο την 18 το ιδιο.Και στη γιαγια που εκοβε το βασιλικο στο σπιτακι στη Χρυσοστομου Σμυρνης οτι για αυτον υπαρχει μονο η ΑΕΚ.Και για εμας υπηρχε μονο η ΑΕΚ και ο Ντουσαν.Για εκεινον ομως υπηρχε μονο το χρημα,η δοξα,ο Κοκκαλης.Δεν μας αγαπησε ποτε. Γιατι αν αγαπας δεν προδιδεις. Κι αν κανεις ενα λαθος της ....στιγμης δεν το συνεχιζεις. Τα λογια του Παπαδοπουλου μετα το 2-0 στα ιερα χωματα,δειχνουν τις προθεσεις του Μπαγεβιτς.Ο Παπαδοπουλος δεν ελεγε ψεματα.Τον ηξερε λεει καλα....Οπως κι ο θειος Λουκας.Που μονο αγεννητος δεν ηταν το 1996.

Πηγε στο πιο σιχαμενο σωματειο.Το σωματειο που μας βιασε μεσα στο σπιτι μας.Αλλα την ΑΕΚ στα ισα δεν την κερδισε ποτε.Γιατι τελικα η ΑΕΚ ,ειναι Α Ε Κ.Και οχι Ντουσαν.Η ΑΕΚ υπηρχε πριν απο αυτον και θα υπαρχει μετα απο αυτον.Ποσο λαθος εκανες τελικα πατερα....



Ποτε μετα απο ολα αυτα δεν ηταν πριγκιπας.Τα πρωταθληματα τα επαιρνε ο θειος.Ο Ριβαλντο κι ο Ζιοβανι δεν ηταν Πηττας.Κι ετσι εφευγε πλεον αυτος.Γιατι καμια φορα οι γαυροι εχουν και λιγη νοημοσυνη....Ετσι χρειαστηκε να στησει παλι δυκτιο υπερασπισης.Λιγο απο Γαλατση,λιγο απο Λιακοπουλο,λιγο απο Αβουρη,ακομα και λιγο απο δικα μας αδερφια.....

Ξεχασε ομως οτι ,ο,τι κι αν κανει η ρετσινια του προδοτη θα τον ακολουθει παντου.Ποτε δεν θα μας ξανακοιταξει στα ματια.Και αυτο το....λαθος της στιγμης,τον εκανε να παει και δευτερη φορα στον μισιτο γαυρο.Και να του φτιαχνει την εντεκαδα ο....Θεοδωριδης.Και τωρα πλεον ο Καινουργιος.Ο Αλεξοπουλος εγινε ο νεος Πηττας,ο Αλβες ο νεος Νιλσεν....

Δυστυχως κοσμε της ΑΕΚ αλλαξες κι εσυ.Οι αξιες, τα ιδανικα ,η διαφορετικοτητα της ΑΕΚ χαθηκε μεσα στο πληθος της απαθειας και του ωχαδερφισμου.Της ελλειψης κριτικης σκεψης,αφου ολοι γινανε προβατοακολουθοι του καθε Παναγιωτοπουλου.Ξεχνας αδερφε μου.Ξεχνας....

Δεν ξερω αν θα φυγει και ποτε.Το θεμα ηταν να μην γυρισει.Η ΑΕΚ εχασε.Ηττηθηκε φρικτα.Ομως ποτε δεν ειναι αργα.Αρκει να συνειδητοποιησουμε την δυναμη μας.Να θυμηθουμε ποιοι ειμαστε.Να βγαλουμε απο μεσα μας την υπερυφανια του προσφυγα.Που ακομα κι αν καμια φορα εχει σκυφτο το κεφαλι ειναι απο συστολη.Ποτε απο απογοητευση.ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

ΥΓ Το κειμενακι ,ειναι αφιερωμενο απο καπου Νοτια στον....Κυκλαδιτη αδερφο μας .

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΙΤΕΣ.....

Μια κουβεντα που ίσχυε,με την οποια μεγαλωσαν γενιες και γενιες οπαδων μας,και ειδικα τα χρονια της δεκαετιας του 90,που η ΑΕΚ σαρωνε.Τα χρονια ομως περασαν και μετα την προδοτικη φυγη του αχαριστου ψευτοελληνα(ετσι τον χαρακτηρζε τοτε η γνωστη φυλλαδα) τα πραγματα στην εξεδρα της ΑΕΚ αλλαξαν αρδην.

Ποιος μπορει να ξεχασει το πουτανας γιοι στην σκεπαστη,που ειχαν το θρασος να φωναξουν οι υποστηρικτες του μεγαλυτερου βιαστη στην ιστορια της ΑΕΚ,οταν η σκεπαστη εξεδρα αποδοκιμαζε τον βατραχο και την φρουρα του.Μπορουμε να εξιστορησουμε απειρα τετοια παραδειγματα,δεν ειναι αυτο ομως το θεμα μας.Θα πρεπει να αναρωτηθουμε όμως,για ποιον λογο εννοιες οπως ΜΝΗΜΗ ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ,ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ,απουσιαζουν απο μεγαλο κομματι της εξεδρας μας.

Για τους ανοργανωτους οπαδους δεν ειναι και πολυ δυσκολο να εντοπισουμε τους λογους. Πρωτα απο ολα,η ενορχηστρομενη προσπαθεια στηριξης του γνωστου αμφιβιου απο γνωστους δημοσιογραφικους κυκλους,αποδιδει καρπους.Γνωστοι και μη εξερεταιοι δημοσιογραφοι του ρεπορταζ της ΑΕΚ,εχουν γινει το δεκανικι στηριξης του προδοτη με ανταλλαγμα,μερικες "αποκλειστικες" ειδησεις για την μεταγραφη καποιου αμπαλου-συνηθως- σερβου ποδοσφαιριστη.Επισης ο γνωστος εξωθεσμικος παραγοντας φροντιζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα,να διαρρεει εντεχνως μεσω του ιδιου δικτυου,δηλωσεις στηριξης του κολλητου φιλου του.Και ταυτοχρονα μας υπενθυμιζει την παρουσια του,και κερδιζει δωρεαν χρονο προβολης για αυτον απο τα media.Ολος αυτος ο δημοσιογραφικος συρφετος,ο οποιος ΠΟΤΕ δεν αναπαραγει ειδησεις αλλα μονο ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ,εκμεταλευεται την ευθραυστη ψυχολογια του μεσου αεκτζη(αλλωστε 15 χρονια χωρις τιτλο ειναι υπερβολικα πολλα) και καθοδηγει την ενωσιτικη κοινη γνωμη.

Και με την γνωστη γκεμπελικη τακτικη της προπαγανδας δημιουργουν την αισθηση πως ο λαος της ΑΕΚ αποδεχεται τον προδοτη και εχει ξεχασει τα γεγονοτα του 96.
Σε αυτο βαζουν και το χερακι τους και αυτοι που αυτοαποκαλουνται οργανωμενοι οπαδοι και οι οποιοι εχουν εχουν κανει κατι κωλοτουμπες που θα ζηλευε και η Ναντια Κομανεντσι.

Ποιος ξεχναει τα πυρινα αρθρα των πειρατικων αιχμων, που μιλουσαν για ηθικη κτλ,και το περιβοητο πανο πως <<ο Θεος συγχωρει οι αεκτζηδες ομως ποτε>> οπως επισης και το μετρημα των ημερων αποχης και των 7 μελων του συνδεσμου. Σημερα ολα αυτα δεν ισχυουν ομως,διοτι δεν πρεπει να στεναχωρηθει το γνωστο αιλουροειδες ο οποιος ειναι ο ειναι και ο καθοδηγητης τους.

Το 1998 μια παρεα "ιστορικων" στελεχων της R,αποσπαστηκε και στεγαστηκε στην Λ.Δεκελιας για να αποτρεψει την ενδεχομενη επιστροφη του προδοτη, οπως ελεγε μεταξυ αλλων εκεινη την εποχη.Σημερα ομως αφου ολη αυτη η διασπαστικη κινηση δεν υπαρχει παρα μονο σε τοπικο επιπεδο,δεν υπαρχει για αυτους θεμα με τον προδοτη προπονητη,παρα μονο διοικητικο.Γιατι αραγε ????

Με τους υπολοιπους βλαχοανυπαρκτους ΣΦ δεν θα ασχοληθω διοτι αμφιβαλλω εαν εχουν περασει οργανωμενα το Σχηματαρι με κασκολ της ΑΕΚ και αγωνιζονται παρεα με το τηλεκοντρολ το laptop τους και την σφραγιδα τους βεβαιως βεβαιως.

Oλοι αυτοι μαζι διοργανωσαν συλλαλητηριο στην ΝΦ για την επικειμενη πωληση του Σκοκο.Για ημερες εστελναν ανακοινωσεις στις εφημεριδες που καλουυσαν τον ενωσιτικο λαο να βγει στους δρομους. Καποιος που δεν ηξερε νομιζε πως θα γινει επαναστασ! Ελα ομως που εκεινη την ημερα οι εκπροσωποι των 12 συνασπισμενων συνδεσμων που χαιρετησαν την διαδηλωση(!) και οι περαστικοι, ηταν πιο πολλοι απο τους διαδηλωτες(!).Και για να μην ξεχνιομαστε,απεκρυψαν εντεχνως απο τον λαο της ΑΕΚ που καλουσαν να επαναστατητσει,πως ο πρωτος που θελει τον Σκοκο εκτος ΑΕΚ ειναι ο μοσταριανος.

Ο μονος κερδισμενος απο ολη αυτη την υποθεση του συλλαλητηριου ειναι ο ΟΤΕ καθως αυξηθηκαν τα fax που διακινησε.

Αυτα για αρχη...
Θα τα ξαναπουμε συντομα...

R21Σκαλακια club.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΝΤΟΥΣΑΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

Από εδώ και στο εξής,σε αυτό εδώ το αγωνιστικό χαράκωμα(έστω κι από το ξενέρωτο ίντερνετ) θα τα λέμε πιο συχνά μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος της εκδίωξης του σιχαμένου προδότη(πρώην) προπονητή.

Στα 2 προηγούμενα κείμενα καταγράφηκε το ποιόν του βατράχου καθώς και το μαύρο παρελθόν του.Σε αυτό το κείμενο όμως θα καταγραφούν όλοι οι 'σωματοφύλακες' του δημοσιογράφοι (και μη) καθώς και το πρόστυχο σύστημά του.
Ας αρχίσουμε με τον κάθε ξεφτίλα ξεχωριστά:

Γιώργος Σηφάκης=Ντουσανοφρουρός

'Ο,τι και να πούμε γι'αυτόν τον βαζελόπουστα δημοσιογράφο είναι λίγο...Από τις εποχές που ως ρεπόρτερ μπάσκετ λυμαινόταν τον χώρο με τις γνωστές πρακτικές του(ας ρωτήσει κάποιος το λαμόγιο Δρόσο),περάσαμε στην εποχή μετατροπής της εφημερίδας που πλέον διευθύνει σε 'Ψώρα για Ντούσαν'.Χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα,αυτή η ελεεινή εφημερίδα κάνει το άσπρο-μαύρο προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να την πείσει ότι ο 'ΑΕΚάρχης' βάτραχος δεν φταίει ποτέ.Άλλωστε το γνωστό παραμύθι ότι για τα πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι(μέχρι και ο 2ος γυμναστής!!!) είναι διαχρονική μέθοδος του συστήματος Μπάγεβιτς...

Κώστας Κετσετζόγλου=Ντουσανοφρουρός

Τί να πρωτοπεί κανείς για τον πρώην Οριτζιναλίστα(κάτι από Ντέμη θυμίζει...) δημοσιογράφο,ο οποίος όντας φουλ-αντιμπαγεβιτσικός,διακρίνεται ξεκάθαρα σε φωτογραφία να βρίζει τον βάτραχο κατά την επιστροφή του στην Ν.Φιλαδέλφεια για πρώτη φορά με την κόκκινή του ρόμπα.Όπως επίσης δεν ξεχνιούνται και τα πύρινά του κείμενα εναντίον του προδότη κατά την επιστροφή του,στην εφημερίδα 'Σκορ'.Μετά από όλα αυτά λοιπόν,θα περίμενε κανείς κατά την 2η επιστροφή του ακατανόμαστου να τηρηθεί η ίδια στάση στο νέο σάιτ του ...Κωστάκη,το αεκ365(ή αλλιώς Du$an365).Mε μεγάλη έκπληξη παρατηρήσαμε από την αρχή μια ξεκάθαρη αλλαγή στάσης και φιλοσοφίας από την μεριά του πρώην Οριτζιναλίστα.Για να μην τα πολυλογούμε,το σάιτ αυτό μετατράπηκε στο προπύργιο της σωματοφυλακής του Σέρβου κουραδόμαγκα,με αποκορύφωμα το άρθρο-καταπέλτη κατά του Αll Star Game με αφορμή ότι δεν κλήθηκε ο αποτυχημένος στη θέση των (επιτυχημένων) Σάντος και Κούπερ.Για να κλείνουμε μια και καλή με αυτό το κωλοσάιτ,το κερασάκι στην τούρτα ήταν τα αισχρά σχόλια που περνούσαν(όλως τυχαίως;;) κατά της R και υπέρ του κουραδόμαγκα από ανθρώπους που γνωρίζουν την Α.Ε.Κ. ΜΟΝΟ από το πληκτρολόγιό τους.

Γιώργος Γαλάτσης=Ντουσανοφρουρός
Ό,τι πιο αισχρό και αφερέγγυο(βλέπε Κοζώνη και Κύπριους επενδυτές) στην Ντουσανοφρουρά.Ο πανιώνιος δημοσιογράφος,γνωστός για τον έρωτά του με τον ψευτοέλληνα προπονητή,έχει ξεπεράσει κάθε όριο ψευτιάς και συκοφαντίας.Και καλά να αβαντάρει τον κολλητό του κάνοντας λυσσαλέα το άσπρο-μαύρο για χάρη του,ο Κυκλαδίτης όμως τί του έφταιξε ώστε να τον μνημονεύει στα ανούσια και ψευδή άρθρά του;Τί ενδιέφεραν αυτές οι ανακρίβειες τον κόσμο της ΑΕΚ παραμονές του ντέρμπυ με τον κωλόγαυρο;Μήπως ήταν ακόμα μια προσπάθεια να χτυπηθούν και να φιμωθούν όσοι αντιστέκονται στον κολλητό του;Τυχαίο γεγονός λοιπόν οι απειλές,την ίδια χρονική στιγμή των άρθρων του,από τον γνωστό παραμυθά και αλήτη πρώην πρόεδρο της Α.Ε.Κ;Δεν νομίζουμε...
Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλε,Νίκο Κατσαρέ,Ανδρέα Δημάτο,Σταύρο Καζαντζόγλου,Γιάννη Καραλή,Γιάννη Μπίλιο,Βαγγέλη Αρναούτογλου,Γιάννη Ξενάκη ΟΧΙ δεν σας ξεχάσαμε...Εσείς συμπληρώνετε άξια την ενδεκάδα του συστήματος της Vatraxos Fc(Αθλητική Ένωση Καινούργιου).

Τελειώνοντας με τους ΑΡΔ,με λύπη μας θα θέλαμε να επισημάνουμε την ύποπτη στάση του πρώην Βασιλομπίλαρου και νυν κ.Δημητριάδη.Ο γενικός αρχηγός λοιπόν(ο οποίος αμείβεται μια χαρά λεφτά) εκτός από το να κάνει μπουρδέλο την ομάδα,έχει αναλάβει να παίξει τον ρόλο της ασπίδας του βατράχου.Η στάση του αυτή δεν έχει περάσει απαρατήρητη,έχει υπερβεί κάθε όριο και σύντομα θα αναφερθούμε εκτενέστερα.Για την πρώην γκόμενα και παπαγαλάκι του προδότη Αγγελική Αρκάδη,τον γιατρό του Ολυμπιακού Λάκη Νικολάου καθώς και τον μιζαδόρο μάνατζερ-κουμπάρο του(Γιάννη Καινούργιο),τα σχόλια είναι περιττά...Μιλάνε μόνο τα γεγονότα...

Υ.Γ:Δεν αναφερθήκαμε στον αλήτη και πούστη πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ(μελισσαρχίδη) γιατί για χάρη του θέλουμε ένα ολόκληρο κείμενο.Μπορεί για κάποιους η πρόστυχή του συμπεριφορά απέναντι σε έναν αγαπημένο αδερφό της Οικογένειας να πέρασε στα ψιλά,όμως σίγουρα δεν θα την αφήσουμε έτσι...Το ίδιο και την στάση κάποιων ανύπαρκτων συνδέσμων της ΑΕΚ...Συνεχίζεται...

Το κομμάτι αφιερώνεται σε όλα τα αδέρφια που αντιστέκονται στον πούστη κ στο κωλοσύστημά του...Ραντεβού στα σκαλάκια...

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ


«Και λυπάμαι βαθύτατα τον δύστυχο τον Μπάγεβιτς, ο οποίος κουνιότανε και έκανε το παγόνι.Τώρα θα έρθει η ώρα που θα πληρώσει αυτά τα οποία έκανε εις βάρος της ΑΕΚ..»
«Ξέρω ποιός είναι ο Μπάγιεβιτς. Ο Μπάγιεβιτς είναι ο άνθρωπος ο οποίος επιχείρησε να διαλύσει την ΑΕΚ. Θέλησε να πάρει τον Ατματζίδη, τον Μανωλά,όλη την ΑΕΚ, το τμήμα το ιατρικό.Αυτά έκανε ο κύριος Μπάγιεβιτς. Λοιπόν τώρα θα τα βρεί μπροστά του.»


Αυτά τα λόγια δεν είναι δικά μου,δεν είναι ούτε κάποιου χούλιγκαν,ούτε κανενός πρεζάκια. Τα λόγια ανήκουν στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, και την ημέρα που ειπώθηκαν εξέφραζαν όλο τον λαό της ΑΕΚ. Ήταν η ημέρα που επέστρεψε ο προδότης για πρώτη φορά στο γήπεδο που λατρεύτηκε, φορώντας τον πουσταρά τον έφηβο στο στήθος. Η αντιμετώπιση που είχε ήταν αυτή που του άρμοζε. Ένα γήπεδο που έβραζε κ το μίσος του κόσμου να εκφράζεται με όποιο τρόπο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Αυτή ήταν η ΑΕΚ που ξέραμε,η ΑΕΚ που αγαπήσαμε. Που είχε αξίες και ιδανικά. Που όλοι κρίνονταν και όποτε χρειαζόταν τιμωρούταν ανάλογα με τις πράξεις του. Και οι πράξεις του βατράχου τον καταδίκασαν σε θάνατο. Καταδικάστηκε και εκτελέστηκε το 1996. Γιατί ο Θεός συγχωρεί, ο ΑΕΚτζής ΠΟΤΕ!
Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και δυστυχώς, όπως λέει και το σύνθημα, άλλαξαν πολλά. Ο μπινές επέστρεψε ξανά (αφού πρώτα συνεργάστηκε ξανά με τον θείο Σωκράτη, και πέρασε μια βόλτα από Θεσσαλονίκη), και το μίσος για αυτόν για κάποιους δεν είναι το ίδιο δυνατό, για κάποιους μάλιστα έχει σβήσει τελείως. Σαν κάτι μαγικό έσβησε την μνήμη του λαού της ΑΕΚ και διέγραψαν ότι έχει γράψει η ιστορία.
Κάποιοι κατάφεραν(!!!) να τον αγαπήσουν πάλι. Κάποιοι τον αγνοούν και ευτυχώς είναι και ένα κομμάτι του κόσμου που αρνείται πεισματικά να αποδεχτεί την παρουσία του στην ΑΕΚ και να σιωπήσει στο έγκλημα που διαπράττεται.
Σε αυτούς που αντιδρούν το μόνο που έχω να πω είναι ‘καλό κουράγιο’ και να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να τον οδηγήσουν στην φυγή. Και να μην το καταφέρουν τουλάχιστον θα έχουν κανει το χρέος τους και θα έχουν την συνείδηση τους καθαρή. Θα μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ.
Σε αυτούς πάλι που τον στηρίζουν και τον πιστεύουν δεν έχω να πω το παραμικρό. Έτσι και αλλιώς η στήριξη τους οφείλεται είτε σε προσωπικά συμφέροντα είτε στο χαμηλό IQ τους, οπότε όσα επιχειρήματα και να τους δώσω δεν θα είναι αρκετά για να τους αλλάξω γνώμη.
Θα ασχολήθω όμως με όλους αυτούς που δεν νιώθουν καλά όταν τον βλέπουν στον πάγκο. Που σφίγγεται το στομάχι τους όταν τον βλέπουν να φορά τον δικέφαλο, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν κάνουν κάτι για αυτό. Που ή απέχουν από το γήπεδο λόγω της παρουσίας του, ή έρχονται και τον θεωρούν αόρατο.
Ρε αδέρφια τι έχει αλλάξει και η μαχητικότητα μας μετατράπηκε σε απάθεια ?
Πώς νιώθετε που δίνετε και εσείς την συγκατάθεση σας στην παρουσία του?
Η σιωπή σας εκλαμβάνεται ως συνένεση, ελπίζω να το έχετε αντιληφθεί ήδη αυτό.
Ως πότε θα κλείνετε τα μάτια σας? Ως πότε θα φιμώνεστε μόνοι σας ? Ως πότε θα αφήνετε τις φωνές των λίγων που αντιδράμε να πνίγονται από την σιωπή σας. Πότε θα έρθετε να αγωνιστείτε στο πλάι μας ?
Έχετε καταλάβει πως η απάθεια σας οδήγησε στο να κλείσει 2 χρόνια στην ΑΕΚ και να πηγαίνει ανενόχλητος για το 3ο?
Το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ για εμένα έρχεται σε 2η μοίρα όταν τίθεται ηθικό θέμα και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό, αλλά αν την στάση σας θέλετε να την δικαιολογήσετε με το επιχείρημα ‘για το καλό της ΑΕΚ’(το αγωνιστικό), σας θυμίζω ότι η τωρινή ΑΕΚ είναι η χειρότερη που έχουν δει τα ματάκια μας. Οπότε η σιωπή σας μόνο ‘καλό’ δεν κάνει.
Δώστε επιτέλους το παρών. Δείξτε ότι ειμαστε ακόμα το πιο ζωντανό κύτταρο σε αυτή την ομάδα και αγωνιστείτε για τα πιστεύω και τις αξίες σας.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Την φετινή χρονιά ας διορθώσουμε το λάθος των περασμένων 2 ετών.

ΥΓ.ΣΚΑΛΑΚΙΑ CLUB ORIGINAL....