Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ...ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!



8 το πρωί η πρώτη προπόνηση....Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου!
Ελάχιστο μυαλό χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει το λόγο που ο πολυνίκης τη προγραμμάτισε τόσο νωρίς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του,αυτά κάνει.
Γνήσιο χέρι όμως,έδωσε το στίγμα της νέας χρονιάς.
"ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ",ποιος την έχασε για να τη βρει ο συγκεκριμένος,που εδω και 14 χρόνια τρώει τις σάρκες της Α.Ε.Κ. Που από την αποφράδα εκείνη ημέρα του 1996 έως και σήμερα,είτε έτσι είτε αλλιώς,το σιχαμένο πλέον ονομά του περιφέρεται γύρω απο τον Δικέφαλο.
Στην αρχή πήγε στο γαύρο,έπειτα επιχείρησε να διαλύσει ολη την ομάδα και να τους πάρει μαζί του στο βρωμολίμανο,μετά ξαναγύρισε στην ΑΕΚ γνωρίζοντας οτι θα έφερνε το διχασμό.στη συνέχεια φεύγει αποτυχημένος (4η-5η τη σεζον 2003-2004 η ΑΕΚ),ξαναπαει στο γαυρο,πάει στον Αρη. ΑΕΚ-ΑΡΗΣ στο ΟΑΚΑ,1-1 το τελικό σκορ,με τον ακατανόμαστο να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ ισοφάρισης των ερπετών. Ξαναγυρίζει στη ΑΕΚ,ξαναφέρνει το διχασμό και επιχειρεί να καταστρέψει ολοκληρωτικά το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ομάδας που τον έσωσε απο τον πόλεμο της τότε ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Την ομάδα που τον εκανε γνωστό,που του έδωσε ψωμί και λεφτά,την ομάδα που τον έκανε άνθρωπο!
Αλλά τι να περιμένει κανείς απο άνθρωπο που κεράτωνε τη γυναίκα του με τη κάθε τσούλα τραγουδίστρια ή υπεύθυνη γραφείου τύπου.

"ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ" και κάθε κουμπάρο που συνεργάζεται με το κολοσέρβικο βατράχι ώστε να φάνε όσα μπορούνε απο την ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο ο αποτυχημένος κουμπάρος που πάντρεψε τον ημιάντρα,αλλά στη θέση του βρίσκονται ακόμα δημοσιογράφοι,υπάλληλοί του καθώς και μεγαλοεπιχειρηματίες επίδωξοι ψευτοπρόεδροι που θέλουν να κάνουν κουμάντο με τα λεφτά άλλων και να είναι συνέχεια στον αφρό της δημοσιότητας.

"ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΓΕΡΑ",και γερά και κουράγιο και υπομονή στο κάθε Αλεξόπουλο,που έχει βιώσει το σκατοπρόσωπο του αλήτη προπονητή. Που βάζει τα παιδιά του να παίζουν και αφήνει έξω ψυχάρες όπως τον Γιώργαρο. Όπως τον Ράφικ (που περιμένουμε με ανυπομονησία να απαντήσει -όχι ελπίζουμε λεκτικά αλλά χειροδικώντας- στα καψόνια που του έκανε πέρυσι ο βάτραχος),όπως τον Μαντούκα,τον Σκόκο,τον Εντίνιο,τον,τον,τον....

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΟΙΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΛΕΟΝ!